Kreowanie Marki Łódzkie – zapytania ofertowe

W ramach projektu: „Kreowanie marki Łódzkie poprzez promocję tradycyjnych smaków regionu – część II”
Realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, III osi priorytetowej: ”Gospodarka, Innowacyjność, Przedsiębiorczość” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, w zakresie działania III.2 „Podnoszenie innowacyjności i konkurencyjności przedsiębiorstw”.

Przedmiotem zamówienia jest: wykonanie zabudowy standardowej stoiska i kuchni oraz ich wyposażenie.

Pobierz zapytanie ofertowe

opublikowano 27.05.2014 r.
 


W ramach projektu: „Kreowanie marki Łódzkie poprzez promocję tradycyjnych smaków regionu – część II”
Realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, III osi priorytetowej: ”Gospodarka, Innowacyjność, Przedsiębiorczość” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2007-2013, w zakresie działania III.2 „Podnoszenie innowacyjności i konkurencyjności przedsiębiorstw”.

Przedmiotem zamówienia jest: wyposażenie specjalistyczne kuchni, w tym stanowisk konkursowych, pokazowych oraz zaplecza; transport, montaż i demontaż oraz serwis podczas trwania imprezy targowej.

Pobierz zapytanie ofertowe

opublikowano 27.05.2014 r.